¿Saps la quantitat de documentació que hi ha darrere un funeral?

Que els teus només pensin en tu!

T'ajudem a escollir l'assegurança de decessos que permetrà a la teva família afrontar el dol amb calma, evitant-los paperassa i despeses inesperades.

Deixa el teu correu si vols conèixer l’assegurança que millor s’ajusta a les teves necessitats

  Nom

  Correu electrònic

  Si penses en els teus, segurament voldràs que  et puguin acomiadar sense complicacions burocràtiques ni econòmiques.  

   

  L’assegurança de decessos és la millor solució. Ara bé, l’oferta és abundant i diversa, i no és fàcil saber quina és l’assegurança que millor acompanyarà a la teva família en un moment tan delicat.

  Contracta l'assegurança de decessos amb el convenciment que la teva família podrà afrontar el moment amb tota tranquil·litat

  Per escollir la millor opció, cal tenir un bon coneixement dels productes que ofereixen les companyies asseguradores, saber quines responen més bé i tenir en compte les cobertures indispensables i de gran valor que hauria d’incloure la teva pòlissa. 

   

  La nostra posició de neutralitat, l’experiència i l’anàlisi constant que fem de l’oferta del mercat, ens permet ajudar-te a triar l’assegurança que et permetrà deixar aquest tema resolt.  + Inf

  Garanties principals

  Cobertures mínimes que hauria d’incloure una assegurança de decessos

  Sense despeses extres

  Queda't amb la tranquil·litat que l'asseguradora assumirà tot el cost, encara que les despeses superin la quantitat prevista, sense reclamar el sobrecost a la teva família. A més, si el cost del funeral és inferior a la quantitat desemborsada, la companyia paga la diferència.

  Despeses de sepeli i lloguer d'espai

  Es cobreix el cost de tot el necessari per al funeral, que inclou el fèretre, cotxe funerari, trasllat del difunt, sala de vetlla, flors, cerimònia, enterrament o incineració, etc. Així com, el lloguer de l'espai on reposaran les cendres o el taüt.

  Repatriació del cos

  En cas que la defunció tingui lloc fora del territori espanyol, l'asseguradora assumirà les despeses i totes les gestions necessàries per tornar l'assegurat al seu lloc d'origen.

  Gestió burocrática

  Els teus familiars quedaran alliberats de tota la paperassa necessària davant d'un decés, com la tramitació del certificat de defunció, l'alta al registre civil, la llicència que autoritza el funeral, la baixa a la Seguretat Social.

  Trasllat

  Conducció de l'assegurat difunt, des del lloc de la seva defunció, fins al cementiri o la planta d'incineració a elecció dels familiars.

  Garanties addicionals

  Cobertures complementàries que inclouen alguns productes asseguradors del mercat

  Servei dental

  L'assegurat podrà gaudir d'una higiene dental anual i descomptes en serveis odontològics.

  Ajuda psicològica

  Es posa a disposició dels qui més estimes un servei d'atenció psicològica, in situ o telefònica, per acompanyar-los en el seu procés de dol.

  Eliminar l'emprempta digital

  Es localitzaran els comptes i els perfils del difunt, si així ho sol·licita la família, per tal d'eliminar qualsevol informació o dada que li faci referència.

  Despeses addicionals

  En el moment de contractar la pòlissa pots optar perquè també es cobreixin les despeses més enllà del sepeli, com per exemple desplaçament en taxi, hotels, manutenció, comunicacions, etc. dels familiars del difunt.

  Assistència jurídica

  Es podrà sol·licitar l'ajuda d'un assessor legal per l'herència i la tramitació successòria, aspectes fiscals, l'elaboració o revisió de contractes, assumptes relacionats amb hipoteques, multes, etc. derivats de la defunció de l'assegurat.

  Testament online

  Elabora i modifica el teu testament quan et convingui, de forma fàcil i amb l'assessorament d'un expert fins en el moment de la firma a la notaria.

  Enterrament membres emputats

  En cas que l'assegurat pateixi l'amputació d'un membre del seu cos, pot beneficiar-se de l'enterrament especial d'aquest.

  Garanties opcionals

  Cobertures ofertes per algunes asseguradores a contractar conjuntament amb la pòlissa de decessos

  Accidents individuals

  Pagament d'una indemnització en cas de mort o invalidesa permanent a causa d'un accident, sigui en l'activitat laboral o en la vida privada.

  Repatriació residents a Espanya

  La companyia organitzarà i pagarà les despeses de trasllat del difunt, des del lloc de la defunció fins al lloc on es decideixin contractar els serveis de sepeli.

  Serveis mèdics

  Accés a serveis mèdics, sigui a professionals i centres concertats o de lliure elecció, mitjançant descomptes o sense pagaments extraordinaris.

  Baixa

  Aquell autònom que vulgui cubrir la baixa diaria per malaltia o accident temporal.

  Hospitalització

  Pagament d'un import diari mentre l'assegurat estigui hospitalitzat a causa d'un accident o una malaltia.

  Repatriació estrangers

  La companyia organitzarà i pagarà les despeses de trasllat del difunt espanyol que visqui de forma permanent a un altre país, des del lloc de la defunció fins al lloc on es decideixin contractar els serveis de sepeli.

  RC Familiar

  Cobertura de despeses econòmiques, conseqüència de danys causats a tercers per motius diversos.

  Incineració mascotes

  Si arriba el moment, pots beneficiar-te del servei de recollida i d'incineració de la teva mascota.

  ¿Quin preu té un funeral?

  FacturaFuneral

  Cal tenir en compte que inclou el cost del lloguer d’un nínxol per 25 anys. 

  Aquesta és una factura simulada d’acord amb l’estudi dels preus de diverses funeràries i cementiris de l’àrea metropolitana de Barcelona. 

  El preu d'un funeral pot variar molt per factors diversos.

  Per començar, el cost d’una inhumació difereix d’una incineració. La qualitat del fèretre, el tipus de cerimònia i els ornaments florals, també tenen una gran influència en la xifra final.

  No és el mateix comptar amb un nínxol familiar, que haver-lo de llogar o emportar-se les cendres a casa. 

   

  Hi ha la creença que un funeral costa uns 3000 € aproximadament, però la realitat és els serveis de sepeli varien notablement en funció de la ubicació geogràfica. A Catalunya, per exemple, el preu mitjà d’un funeral ronda els 6000 €.

   

  En el cas que la defunció es produís fora del municipi de l’assegurat, cal afegir-hi un extra pel trasllat.

   

  Sigui com sigui, una defunció comporta grans despeses  i, si estàs aquí, és perquè no vols deixar aquesta càrrega als teus familiars. 

  Més de 85 anys en el món assegurador

  A Vinyals Corredoria d’Assegurances portem tres generacions ajudant als nostres clients a cobrir els seus riscos, tant personals com professionals. 

   

  Estudiem exhaustivament cada ram de productes i, entre les opcions més competitives, proposem la que més s’adapta a la teva situació. 

   

  A més, comptem amb l’experiència necessària per conèixer les companyies asseguradores i saber com respondrà d’avant d’un sinistre. 

  En cas de sinistre, t’acompanyem en la seva tramitació i defensem els teus drets, si és necessari. 

  Per escollir la millor assegurança és necessari tenir un bon coneixement del mercat assegurador.

  Exemple d’estudi comparatiu de les diverses ofertes del mercat per l’assegurança de decessos.

  Què opinen de nosaltres

  "Per part de Vinyals hem rebut una explicació detallada del producte que necessitàvem i ens han aconsellat en qualsevol moment. Ens ha donat molta confiança."
  Meritxell Anton
  "L'atenció que l'equip humà de Vinyals és, en la meva opinió, el seu gran valor. Qualsevol consulta rep una resposta ràpida i acurada. Haig d'agrair especialment que també tinguin cura de millorar sempre les condicions en la renovació de totes les pòlisses que tinc contractades. "
  Alícia Horcas
  "Ens han ofert assessorament, comparació de prestacions i preus, ens ho han gestionat tot. Estem molt contents amb el tracte i la qualitat del servei."
  Neus Martínez